Θεραπείες Αισθητικής

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το κέντρο μας προσφέρει τις μοναδικές θεραπείες αισθητικής με τα διεθνούς φήμης πολυβραβευμένα αμερικάνικα προϊόντα της JAN MARINI, κατ’ αποκλειστικότητα!

Proteolytic Enzyme Facial (Καθαρισμός Προσώπου)

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια θεραπεία που απελευθερώνει τους πόρους του δέρματος από το σμήγμα. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η σωστή αναπνοή του δέρματος που βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του καθώς και στην μεγαλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης που χρησιμοποιούμε για αυτό.

Η διαδικασία περιλαμβάνει ατμό, δραστικό ενζυμικό πήλιγκ, εξαγωγή σμήγματος, ενυδατική-καταπραϋντική μάσκα, ισχυρό αντιοξειδωτικό ορό και κρέμα.

Αποτέλεσμα του βαθύ καθαρισμού είναι ένα φωτεινό, λείο δέρμα απαλλαγμένο από τα μαύρα στίγματα, τη θαμπάδα και τα νεκρά κύτταρα. Αυξάνει ο βαθμός απορρόφησης των προϊόντων περιποίησης και το μέικ-απ απλώνει καλύτερα.

Proteolytic Enzyme Back Treatment (καθαρισμός πλάτης)

Ο καθαρισμός γίνεται και στην περιοχή της πλάτης για την απαλλαγή από μαύρα στίγματα που μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία ακνεϊκών βλαβών. Περιλαμβάνει δραστικό ενζυμικό πήλιγκ, ατμό, εξαγωγή σμήγματος, καταπραϋντική κρέμα.

Η πλάτη είναι πιο καθαρή, απαλλαγμένη από μαύρα στίγματα.

Glycolic Resurfacing (Οξέα)

Τα οξέα είναι μια θεραπεία που βοήθα στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, στην απάλυνση των λεπτών γραμμών και δυσχρωμιών και στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα ρυθμίζεται η έκκριση λιπαρότητας και βελτιώνονται οι βλάβες της ακμής.

Η θεραπεία περιλαμβάνει δραστικό γλυκολικό οξύ 40-70%, ενυδατική-καταπραϋντική μάσκα, ενισχυμένο αντιοξειδωτικό ορό και κρέμα, αντηλιακή προστασία.

C ' esta Facial (Αντιοξειδωτική θεραπεία λάμψης και σύσφιξης)

Με αυτή τη θεραπεία ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου, αποκαθίσταται η καταστροφή από τις ελεύθερες ρίζες και ενδυναμώνεται ο τόνος του δέρματος. Το δέρμα γίνεται λαμπερό, απαλό και ενισχύεται η σφριγηλότητα και η ανόρθωσή του.

Η θεραπεία περιλαμβάνει ειδικό ενζυμικό πήλιγκ, δραστική μάσκα με Vit C και DΜAE complex και ενισχυμένο ορό και κρέμα.

Age Intervention Regeneration Facial (Αντιγηραντική θεραπεία ανάπλασης)

Ισχυρή αντιγηραντική θεραπεία ανάπλασης και ανανέωσης του προσώπου που περιλαμβάνει ενζυμικό πήλιγκ, δραστική αντιγηραντική και απολεπιστική μάσκα, ισχυρό ορό και κρέμα.

Glycolic Hand Resurfacing (θεραπεία χεριών με οξέα)

Θεραπεία που βελτιώνει την όψη των γηρασμένων και φωτογηρασμένων χεριών. Στοχεύει στις αλλαγές της υφής, στην ξηρότητα και τις δυσχρωμίες του δέρματος των χεριών. Περιλαμβάνει γλυκολικό οξύ 40-70%, ενυδατική-καταπραϋντική μάσκα και αντηλιακή προστασία.

Rejuvenating Eye Treatment (θεραπεία ματιών)

Θεραπεία που αναζωογονεί, καταπραΰνει, ενυδατώνει και απαλύνει το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών. Περιλαμβάνει ενζυμικό πήλιγκ, μάσκα ενυδάτωσης, ισχυρό αντιοξειδωτικό ορό και κρέμα.

Lip Treatment (θεραπεία χειλιών)

Θεραπεία που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, επιδιορθώνει τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύει το περίγραμμα των χειλιών. Τα χείλη γίνονται πιο απαλά, γεμάτα και ενυδατωμένα. Περιλαμβάνει ενζυμικό πήλιγκ, δραστική μάσκα, ορό και κρέμα.

Testimonials