Θεραπεία Αντιγήρανσης

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο απόκτημα του κέντρου Αισθητικής, Πλαστικής Χειρουργικής "ΚOSMESIS" για την θεραπεία αντιγήρανσης.

αντιγήρανσηΑποτελεί ήδη αγαπημένη θεραπεία αντιγήρανσης των απανταχού διασημοτήτων, μιας και είναι απόλυτα φυσική και ανώδυνα αποτελεσματική τεχνική, χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

ENDERMOLOGIE , είναι η επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης εξελιγμένη από την LPG και πιστοποιημένη με περισσότερες από 110 επιστημονικές μελέτες. Μέσω της αρχής της μηχανικής μετάδοσης μηνυμάτων ('mechanotransduction'), η επιφάνεια του δέρματος διεγείρεται και προκαλούνται εις βάθος βιολογικές αντιδράσεις, μία απολύτως ανώδυνη και μη επεμβατική διαδικασία.

Το νέο σύστημα αντιγήρανσης της LPG σε συνδυασμό με νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου New Endermoliftύστερα από μια σειρά επισκέψεων θεραπείας, επιφέρει εν τω βάθει δράση στον ιστό, επανα-ενεργοποιώντας την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άντρες και γυναίκες.

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό μηχάνημα στην χώρα μας που προσφέρει την νέα μη επεμβατική τεχνική αντιγήρανσης New Endermolift™.

Εφαρμόζεται μέσω της νέας κεφαλής θεραπείας ERGOLIFT™, που είναι εξάρτημα του πιο εξελιγμένου μοντέλου-πλατφόρμας της γνωστής εταιρείας LPG, του CELLU M6 Integral. Η τελευταίας τεχνολογίας Κεφαλή ERGOLIFTφέρει την αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία της LPG, MPF (Motorized Pulsating Flaps). Αποτελείται ουσιαστικά από παλλόμενα πτερύγια που μέσω αναρρόφησης ασκούν στην επιδερμίδα συνεχή μηχανική διέγερση, με συνέπεια να προσφέρεται συνολικά 270% μεγαλύτερη διέγερση του δερματικού ιστού σε σχέση με προηγούμενες τεχνολογίες.(1) Υπάρχει βεβαίως η δυνατότητα εφαρμογής πολλαπλών πρωτόκολλων και ρυθμίσεων ανάλογα το προς αντιμετώπιση πρόβλημα και του επιπέδου και τρόπου που θέλουμε να δράσουμε όπως φαίνεται και στο ακόλουθο σχήμα:

αντιγήρανση

Πλέον σημαντικό γεγονός και απόδειξη περί της αποτελεσματικότητας της θεραπείας αντιγήρανσης όμως αποτελεί η νέα επιστημονική έρευνα του Καθηγητή Philippe Humbert (University Hospital Besancon, France, 2013) - μοναδική στο είδος της παγκοσμίως– μιας και στηρίχτηκε σε 20 διαφορετικές βιοψίες από την περιοχή του προσώπου(2). Όπως αποδείχτηκε, μέσω των βιοψιών στο δέρμα εθελοντών, η διαδικασία αυτή σε επαναλαμβανόμενες συνεδρίες συγκεκριμένων πρωτόκολλων, ανάλογα το πρόβλημα, κάνει :

  • το ενδογενές υαλουρονικό οξύ του δερματικού ιστού να αυξάνεται κατά 80%,
  • η ελαστίνη να αυξάνεται κατά 46%,
  • οι ρυτίδες να λειαίνονται κατά 21%,
  • το δέρμα να συσφίγγεται μέσω κολλαγονογένεσης κατά 23%,
  • οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια να μειώνονται κατά 15% και 19%, αντίστοιχα και η φυσική λάμψη του δέρματος να αποκαθίσταται και να διπλασιάζεται.

(1) Πηγή: Μελέτη του Καθηγητού Philippe Humbert (2013) σε 20 γυναίκες και 10 άνδρες ηλικίας 35-50 ετών. Τα αποτελέσματα μετρήθηκαν σε σύγκριση με αυτά της προηγούμενης τεχνολογίας LIFT.
(2) Βιοψία δέρματος: δείγματα δέρματος αφαιρέθηκαν από τη μισή πλευρά του προσώπου, όπου και εφαρμόστηκε η θεραπεία αντιγήρανσης, χρησιμοποιώντας βελόνα ή τροκάρ και έπειτα μελετήθηκαν σε μικροσκόπιο.

Σε ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία αντιγήρανσης:

Οταν το περίγραμμα του προσώπου σας έχει χαλαρώσει και δεν έχει σαφή όρια:

Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο, η κυτταρική δραστηριότητα του οποίου διατηρεί τη σφριγηλότατα, την απαλότητα και την υγιή λάμψη του. Από την ηλικία των 25 ετών τα κύτταρα που διατηρούν νέο το δέρμα (οι ινοβλάστες) αρχίζουν να μειώνουν την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το δέρμα τότε χάνει τη νεανική του σύσταση και τα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται: ρυτίδες, χαλάρωση περιγράμματος, θαμπή όψη. Η χαλάρωση του δέρματος εξηγείται από την όλο και μικρότερη παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες.

Η δράση του New Endermolift : Η διέγερση που προκαλεί η κεφαλή ERGOLIFTτης LPG ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την αναδόμηση των υποστηρικτικών δομών του δέρματος. Αποτελέσματα: Ανανεωμένο εις βάθος, το δέρμα σας φαίνεται περισσότερο σφριγηλό και ελαστικό! Τα μάγουλά σας ανασηκώνονται, το περίγραμμα επαναπροσδιορίζεται με σαφή πλέον όρια και τα ζυγωματικά σας ενισχύονται.

Σύσφιγξη: +53%* // Πάχυνση δέρματος: +240%**

* REVUZ J.: "Κλινικά και ιστολογικά αποτελέσματα της εφαρμογής του συστήματος LIFT 6 κατά της δερματικής γήρανσης του προσώπου." Nouv. Dermatol., vol. 21, 2002; 335-342

** LAFONTAN M.: "Εκτίμηση της επίδρασης της τεχνικής LPG στη λιπόλυση και την έκφραση των γονιδίων, χρησιμοποιώντας, αντίστοιχα, τη μέθοδο της μικροδιάλυσης και της μικροτεχνολογίας DNA." Clinical Investigation Center, Toulouse Hospital, France. Research Report 2009.

Όταν το δέρμα σας είναι κουρασμένο και θαμπό:

Σε μόλις 15 λεπτά η μέθοδος New Endermolift ανανεώνει το δέρμα σας και αποκαθιστά την υγιή του λάμψη. Άγχος, μόλυνση και κάπνισμα είναι όλοι παράγοντες, που επηρεάζουν την αιματική και τη λεμφική μικροκυκλοφορία. Τοξίνες συσσωρεύονται, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και ο τόνος του μειώνεται.

Η δράση του New Endermolift : Η μηχανική διέγερση που προκαλεί στους ινοβλάστες η κεφαλή ERGOLIFTτης LPG βελτιώνει την αιμάτωση και αποβάλλει τις τοξίνες, ώστε να ανανεώσει το δέρμα.

Αποτελέσματα: Ήδη μετά από την πρώτη συνεδρία, η μικροκυκλοφορία στο πρόσωπό σας βελτιώνεται, οι ιστοί έχουν οξυγονωθεί και η επιδερμίδα σας ανακτά τη φρεσκάδα και τη λάμψη της. Αποτελεί την τέλεια θεραπεία αντιγήρανσης πριν από τη βραδινή σας έξοδο. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται με την συνέχιση των θεραπειών αντιγήρανσης. Ιδανικά απαιτείται επανάληψη της συνεδρίας 2 φορές εβδομαδιαίως για 5 εβδομάδες για να γίνει η διέγερση των ινοβλαστών και προκειμένου να διατηρηθεί στα επιθυμητά επίπεδα να συνεχιστούν για άλλες 4-6 εβδομάδες . Φυσικά αυτό εξαρτάται και από την ανταπόκριση του κάθε ασθενούς και το βαθμό προβλήματος που υπάρχει, γιατί σε πολλές περιπτώσεις οι αναγκαίες συνεδρίες είναι λιγότερες ωστόσο λήγω της τόσο ευχάριστης και χαλαρωτικής εμπειρίας που αποτελεί η εν λήγω θεραπεία οι ασθενείς συνεχίζουν με προθυμία.

Όταν θέλετε να απαλύνετε τις ρυτίδες με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο:

Η πατενταρισμένη, μη επεμβατική τεχνική New Endermolift βελτιώνει σε κάποιο βαθμό με φυσικό τρόπο εκ των έσω και ρυτίδες, είτε επιφανειακές είτε πιο βαθιές. Με το χρόνο, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος ,οι ινοβλάστες, αρχίζουν να επιβραδύνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Σταδιακά το δέρμα λεπταίνει, χάνει την πυκνότητά του και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους.

Η δράση του New Endermolift της LPG: Η μηχανική διέγερση που προκαλεί η τελευταίας τεχνολογίας κεφαλή ERGOLIFT της LPG ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό. Ως αποτέλεσμα, οι ινοβλάστες αρχίζουν να επανεκκρίνουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δύο ουσίες υπεύθυνες για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Με την αναδιοργάνωση των ινών του κολλαγόνου, η αρχιτεκτονική του δερματικού ιστού δείχνει καλύτερα δομημένη και πιο ομοιόμορφη. Αποτελέσματα: Οι ρυτίδες αρχίζουν να διορθώνονται εκ των έσω, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, ενώ στις πιο έντονες περιπτώσεις μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμες θεραπείες ( Botox η υαλουρονικό οξύ) για ακόμα καλυτέρα και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα Έτσι η ανανέωση είναι ορατή και διαρκής, παραμένοντας, όμως, απολύτως φυσική.

Ρινοπαρειακή πτυχή: -43%*

* REVUZ J.: "Κλινικά και ιστολογικά αποτελέσματα της εφαρμογής του συστήματος LIFT 6 κατά της δερματικής γήρανσης του προσώπου." Nouv. Dermatol., vol. 21, 2002; 335-342

Συχνές Ερωτήσεις για την θεραπεία αντιγήρανσης

Είναι πραγματικά αποτελεσματικό; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο;

Οι τεχνικές LPG έχουν χρησιμοποιηθεί επί χρόνια από πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους, φυσίατρους, φυσιοθεραπευτές, ινστιτούτα και γνωστά κέντρα spa ανά τον κόσμο. Υπάρχουν περισσότερες από 110 κλινικές και επιστημονικές μελέτες, που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη μελέτη, συντονισμένη από τον καθηγητή Lafontan (INSERM, Toulouse), η δράση των συστημάτων CELLU M6 τελευταίας γενιάς προκαλεί εν τω βάθει πύκνωση του δέρματος, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου (+240%) και ελαστίνης (+160%), μία δραστική και 100% φυσική λύση αντιγήρανσης. Επιπλέον η νέα επιστημονική έρευνα του Καθηγητή Philippe Humbert (University Hospital Besancon, France, 2013) - μοναδική στο είδος της παγκοσμίως– μιας και στηρίχτηκε σε 20 διαφορετικές βιοψίες από την περιοχή του προσώπου(2) αποδεικνύει ειδικότερα την αποτελεσματικότητα του New Endermolift™.

Ποιές είναι οι αντενδείξεις;

Γενικά, το New Endermolift δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται σε ασθενείς πάσχοντες από κάποιο σοβαρό νόσημα ή δερματική μόλυνση. Αν έχετε αμφιβολίες, ζητήστε τη συμβουλή του θεραπευτή ή του γιατρού σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φανούν τα αποτελέσματα;

Θα δείτε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η επιδερμίδα σας αποκτά λεία υφή και έχετε ένα φυσικά υγειές δέρμα! Μετά από 12 συνεδρίες, τα αποτελέσματα γίνονται εντονότερα. Οι ρυτίδες σας λειαίνονται, το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται, τα ζυγωματικά ενισχύονται και -το σημαντικότερο- το πρόσωπό σας δείχνει νεότερο!

Πονάει;

Αν και έντονη, μία συνεδρία New Endermoliftδεν θα έπρεπε να πονάει ποτέ! Αντίθετα, κατά τη διάρκεια και μετά τη συνεδρία έχετε μια αληθινή αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Αν η συνεδρία είναι επώδυνη, τότε αυτό σημαίνει πως οι ρυθμίσεις δεν είναι οι κατάλληλες. Σε καμία περίπτωση μην διστάσετε να μιλήσετε με τον θεραπευτή σας.

Τί είναι το New Endermolift Kit ;

Το New EndermoliftKit είναι ένα σετ από αξεσουάρ, που προορίζεται για προσωπική χρήση στις θεραπείες αντιγήρανσης New Endermolift . Προκειμένου να είναι κατάλληλο για τον δικό σου τύπο δέρματος κυκλοφορεί σε δύο μορφές: 'Sensitive' (για λεπτό ή ευαίσθητο δέρμα) και 'Regular' (για φυσιολογικό ή παχύ δέρμα). Σχεδιασμένο για προσωπική χρήση, εξασφαλίζει τέλεια υγιεινή κατά τη διάρκεια της θεραπείας αντιγήρανσης. Το New Endermolift Kit περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μεγέθη LIFT (πτερύγια που εφαρμόζουν στην κεφαλή θεραπείας του CELLU M6), μία κορδέλα για τα μαλλιά (μέτωπο) και ένα δείγμα αντιγηραντικής κρέμας από την Τεχνική Σειρά Καλλυντικών της LPG.

Θα έπρεπε να χρησιμοποιώ καλλυντικά κατά τη διάρκεια του προγράμματος θεραπείας αντιγήρανσης;

Φυσικά και ναι! Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την καθημερινή προστασία του δέρματος. Η κυτταρική διέγερση, που προκαλούν οι θεραπείες αντιγήρανσης LPG, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών προϊόντων.

Είναι τα αποτελέσματα μόνιμα;

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται αμέσως και - το κυριότερο - διαρκούν. Μετά από ένα στοχευμένο πρόγραμμα New Endermolift μία συνεδρία συντήρησης το μήνα συνήθως αρκεί για να βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματα της θεραπείας αντιγήρανσης και να τα καταστήσει μακροχρόνια.

Έχω χρησιμοποιήσει βοτουλινική τοξίνη ( Botox ®) και/ή εμφυτεύματα

υαλουρονικού οξέος. Μπορώ να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα New Endermolift ™;

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να συμπληρώνετε τις παραπάνω θεραπείες αντιγήρανσης με ένα πρόγραμμα 100% φυσικής κυτταρικής διέγερσης New Endermolift™. Πριν την ενέσιμη θεραπεία: Το New Endermolift προμηθεύει τους ιστούς με οξυγόνο και βελτιώνει την αγγείωση, επιτρέποντας την καλύτερη διείσδυση των ενέσιμων ουσιών. Μετά την ενέσιμη θεραπεία: Το New Endermolift βοηθάει στην πιο ομοιόμορφη κατανομή των εμφυτευμάτων. Σας συμβουλεύουμε μόνο να αποφεύγετε την εφαρμογή του New Endermolift για μερικές ημέρες στην περιοχή, όπου έχει προηγηθεί ενέσιμη θεραπεία, (ή έστω για όσο χρόνο η περιοχή φλεγμαίνει). Παρακαλούμε –σε κάθε περίπτωση- να συμβουλευτεί τον πλαστικό χειρουργό σας.

Είναι συμβατό το New Endermolift ™ με το lifting προσώπου η την βλεφαροπλαστική;

Συνιστούμε, επίσης, μερικές συνεδρίες New Endermolift πριν και μετά το lifting προσώπου η όποια άλλη επέμβαση στο πρόσωπο. Οι ερευνητές της LPG, άλλωστε, έχουν αναπτύξει ειδικά σχεδιασμένα πρωτόκολλα ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Προεγχειρητικά: Το New Endermolift προμηθεύει τους ιστούς με οξυγόνο και βελτιώνει την αγγείωση, προετοιμάζοντας το δέρμα για τη διαδικασία του χειρουργείου.

Μετεγχειρητικά: Μέσω της λεμφικής παροχέτευσης, το New Endermolift βοηθά στην απορρόφηση του οιδήματος και μειώνει αισθητά τις παρενέργειες του χειρουργείου. Παρακαλούμε –σε κάθε περίπτωση- να συμβουλευτείτε τον πλαστικό χειρουργό σας.

Πόσο κοστίζει μία συνεδρία New Endermolift ™;

Η συνιστώμενη τιμή για μία συνεδρία 35 λεπτών είναι 50€. Κατά τη διαδικασία της εκτίμησης, ο θεραπευτής σας σε συνεργασία με εσάς τους ίδιους θα καθορίσει τον αριθμό των απαιτούμενων συνεδριών και θα σας προτείνει το καταλληλότερο πρόγραμμα. Στο τέλος της πρώτης συνεδρίας, το δέρμα σας θα αποκτήσει μία υγιή φυσική λάμψη, θα το αισθάνεστε πιο απαλό και η επιδερμίδα σας θα δείχνει φωτεινότερη. Μετά από 12 συνεδρίες, θα δείτε τα αποτελέσματα του New Endermolift , μεταξύ των οποίων η λείανση των ρυτίδων, η αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου, καθώς και μία φωτεινή επιδερμίδα!

Πού θα βρείτε το New Endermolift ™;

Αξίζει να τονιστεί ότι το κέντρο Kosmesis είναι το πρώτο στην Ελλάδα και μοναδικό αυτή την στιγμή που προσφέρει αυτήν την θεραπεία. Όλες βεβαίως οι θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που προσφέρονται είναι μέσω του πιο εξελιγμένου μοντέλου-πλατφόρμας της εταιρείας LPG, του CELLU M6 Integral, και εφαρμόζονται από τις νοσηλεύτριες και αισθητικούς του κέντρου μας κατόπιν εγκεκριμένης και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Testimonials