Μεσοθεραπεία και Μικροδερμοαπόξεση

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο συνδυασμού Micro-Chanelling (μικρο-διαύλων) , που αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στον τομέα της Μεσοθεραπείας, και Μικροδερμοαπόξεσης για να επιτύχουμε ανανέωση και βελτίωση στο δέρμα μας δραστικά αλλά συγχρόνως εντελώς ανώδυνα και χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Σημειωτέον ότι πρόκειται για την μόνη ανάλογης δράσης τεχνική με έγκριση από το F.D.A. αλλά και από τον Ε.Ο.Φ. για ασφαλή χρήση.

H απόκτηση όμορφου δέρματος ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη, γρήγορη, άνετη και εντυπωσιακή. Για ποιες όμως καταστάσεις ενδείκνυται;

Ο συνδυασμός αυτός είναι ασφαλής και αποτελεσματικός για πολλούς τύπους δέρματος και βελτιώνει καταστάσεις όπως:

  • Κυτταρίτιδα.
  • Ουλές.
  • Ραγάδες.
  • Αφυδάτωση και ατονία δέρματος (θαμπο δέρμα).
  • Επιφανειακές λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  • Δυσχρωμίες, Ηλιακές Κηλίδες και Ανομοιόμορφο Δερματικό Τόνο
  • Ακμή.

Το πλεονέκτημα της θεραπείας αυτής είναι ότι γίνεται απολύτως εξατομικευμένα με την κατάλληλη επιλογή ουσιών, που στοχεύουν με ακρίβεια στο εκάστοτε πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί:

Αντιγήρανση

Ένα ειδικό 'κοκτέιλ' πεπτιδίων, που διεγείρει τους ινοβλάστες και την παραγωγή κολλαγόνου, χαλαρώνοντας του μύες με διακριτικό και απολύτως φυσικό τρόπο.

Ενυδάτωση

Το υαλουρονικό οξύ προκαλεί έντονη ενυδάτωση στο δέρμα. Η δε πατενταρισμένη φόρμουλα, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία HylaSponge, έχει την ικανότητα να διατηρεί αυτή την ενυδάτωση του δέρματος.

Aντιμετώπιση κυτταρίτιδας

Με την χρήση της Μικροδερμοαπόξεσης καταρχήν λειαίνεται η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, που στην περίπτωση της κυτταρίτιδας είναι ανώμαλη (φλοιός πορτοκαλιού) ,διεγείρονται οι ινοβλάστες προς παραγωγή κολλαγόνου(νεοκολλαγένεση)και η μικροκυκλοφορία και προς την ίδια κατεύθυνση δρουν και οι νυγμοί (τσιμπήματα) της Μεσοθεραπείας που ακολουθεί και μαζί με τις μικρο-εγχύσεις της φωσφατιλυδοχολίνης (δραστικού λιποδιαλυτικού παράγοντα) διαλύει τα λιποκύτταρα και τα διαφραγμάτια τους.

Λεύκανση

Το Kojic Acid (κοζικο οξύ που ειναι ένας ισχυρός φυσικός λευκαντικός παράγοντας χωρίς χημικά λευκαντικά) ενεργά κατά των δυσχρωμιών.

Ακμή

Το γαλακτικό και σαλικυλικό οξύ έχουν την ιδιότητα να βοηθούν στον έλεγχο των ξεσπασμάτων της ακμής.

Πώς λειτουργεί;

Κατ'αρχήν εκτελείται η αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας και ασφάλειας θεραπεία της Μικροδερμοαπόξεσης με την αντίστοιχη κεφαλή από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια και αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Έτσι προετοιμάζεται ιδανικά το δέρμα για να ακολουθήσει η επόμενη φάση της θεραπείας που είναι η μεσοθεραπεία μέσω roller ακίδων. Χρησιμοποιείται μια κεφαλή μεγάλης ακρίβειας με μηχανισμό αναρρόφησης για να εγκλωβίσει το δερματικό ιστό και να τον φέρει σε άμεση επαφή με τις εκατοντάδες μικροσκοπικές ακίδες που βρίσκονται στην κεφαλή. Οι μικροσκοπικές αυτές ακίδες δημιουργούν μονοπάτια για την έγχυση συγκεκριμένων ουσιών σε μορφή ορού, οι οποίες διεισδύουν στο στρώμα της επιδερμίδας πάνω, όμως, από τα τριχοειδή αγγεία και τις νευρικές απολήξεις , επιτυγχάνοντας, έτσι, μια αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη θεραπεία. Το μήκος των ακίδων που χρησιμοποιούνται ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή και το πρόβλημα (π.χ. στην κυτταρίτιδα χρησιμοποιούνται κεφαλές με μεγαλύτερο μήκος ακίδων το ίδιο ισχύει και για τις κεφάλες της μικροδερμοαποξεσης). Σχεδιασμένη να βελτιώνει τη γενικότερη εμφάνιση του δέρματός σας, αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση του ορού, την διέγερση των ινοβλαστών και την ενεργοποίηση του φυσικού μηχανισμού αύξησης κολλαγόνου.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Όχι. Η θεραπεία αυτή σας επιτρέπει να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως. Εάν θέλετε, μπορείτε να βάλετε και make up αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας. Η εμφάνιση μιας σχετικής ερυθρότητας στο δέρμα είναι σύνηθες φαινόμενο και εξασθενεί πολύ γρήγορα. Ο δε βαθμός της ερυθρότητας αυτής σχετίζεται άμεσα με το επίπεδο διέγερσης του δερματικού ιστού κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας.

Πονάει;

Οι ασθενείς μας λένε ότι πρόκειται για μια πολύ καλά ανεκτή θεραπεία. Η υψηλή ακρίβεια στη μηχανική της κεφαλής αποτρέπει κάθε πόνο ή/και αιμορραγία και ως εκ τούτου κάνει τη θεραπεία μια ευχάριστη διαδικασία χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Έτσι, αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική στις θεραπείες laser με κλασματική τεχνολογία (fractional), οι οποίες είναι πιο ακριβές και με μακροχρόνια ανάρρωση θεραπείες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως συνιστώνται 5-6 συνεδρίες, ανά δύο εβδομάδες η κάθε μια, και ακολουθούν οι απαραίτητες επισκέψεις συντήρησης κάθε 2-3 μήνες. Ωστόσο, η ακριβής θεραπευτική αγωγή είναι προσωπική και θα καθοριστεί αναλόγως με τις ανάγκες του δικού σας δέρματος.

Testimonials