Υπέρυθρο Infrared Fotofacial (Φωτοθεραπεία Αντιγήρανσης)

infr2 300x2912xΗ θεραπεία  Infrared Fotofacial αναζωογονεί την εμφάνιση και την δομή του δέρματος σας ενεργοποιώντας πολλαπλούς τρόπους  δράσης.  Είναι εγκεκριμένο από τον FDA και από την NASA. Παράγει υπέρυθρο κόκκινο φως LED και τοπική θερμότητα που ανανεώνει απαλά όλα τα στρώματά του δέρματος. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο με μετρήσιμα αποτελέσματα σε πολλαπλές μελέτες. Το LED φως διαπερνά το δέρμα πιο αποτελεσματικά από οποιαδήποτε κρέμα φυσικά.

Συγκεκριμένα η συσκευή χρησιμοποιείται κατά αποκλειστικότητα από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Kosmesis, καθώς είναι από τις λίγες που διατίθενται για ιατρική χρήση, λόγω της ισχυρής δράσης της και με απόλυτη ασφάλεια εφαρμόζεται σε συνεδρίες στους ασθενείς μας.

Τα κύματα του LED κυμαίνονται από 700-900 νανόμετρα δίνοντας του την δυνατότητα να φτάσει έως τα 3mm κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, θεραπεύοντας όλα τα στρώματα από την επιδερμίδα έως το χόριο,  ώστε να συσφίξει και να βελτιώσει την επιδερμίδα. Είναι αποτελεσματικό στην παραγωγή κολλαγόνου καθώς και στην γενικότερη βελτίωση της υγείας του δέρματος με καθόλου ανάρρωση. Αυτό το καθιστά την ιδανική θεραπεία  για ασθενείς που βρίσκονται σε δημόσια έκθεση ή για οποιανδήποτε θέλει κάποια μη επεμβατική θεραπεία σύσφιξης του προσώπου του δέρματος. Όσον αφορά την αίσθηση που προσφέρει? Σκεφτείτε το εξής: Το led φως δίνει μια ευχάριστη αίσθηση θερμότητας στο πρόσωπο και δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα.

Το LED φως προάγει την παραγωγή κυττάρων, ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Με αυτό τον τρόπο αναζωογονείται το δέρμα. Το κόκκινο φως που εκπέμπεται  είναι επίσης γνωστό ότι μειώνει τη μελανίνη ή το επίπεδο ορμονών στο δέρμα και μειώνει την εμφάνιση κηλίδων ηλικίας και δυσχρωμιών. Το led φως στηρίζεται σε αποδεδειγμένη τεχνολογία, διεξοδικά διερευνημένη από τη NASA. Η μεταλλική κεφαλή του θερμαίνεται στους 42oC ,  παρέχοντας τοπική θερμότητα, που αυξάνει την τοπική ροή του αίματος. Η αυξημένη ροή αίματος παρέχει πρωτεΐνες και οξυγόνο για πιο γρήγορη αυτό-ίασή του δέρματος. Αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη από τη NASA

Γιατί όμως υπήρχε καθυστέρηση για τις θεραπείες led να γίνουν τόσο προσιτές και διαδεδομένες στο κόσμο? Πιθανότατα λόγω της έλλειψής ενημέρωσης του κοινού μπορεί λανθασμένα να θεωρήθηκε αυτή η θεραπεία ως παρόμοια του σολαριουμ , ενώ δεν ισχύει αυτό καθόλου μιας και είναι μια ιδιαίτερα ευεργετική θεραπεία για το δέρμα σε αντίθεση με το σολάριουμ που είναι απολύτως καταστροφική.

Η Infrared Fotofacial είναι μία αντιγηραντική θεραπεία για όλους, αφού δεν έχει παρενέργειες και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, καθώς είναι κατάλληλο και για την περιοχή των ματιών.  Ειδικότερα μέσω της συσκευής led υπέρυθρου φωτός που έχουμε αποκλειστικά στην Kosmesis μπορούμε να προσφέρουμε μια από τις πιο ισχυρές , αποτελεσματικές και ασφαλείς φωτοθεραπείες αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος.

Τι προσφέρει;

 • αντιγήρανση
 • μείωση λεπτών γραμμών & ρυτίδων
 • ανανέωση κυττάρων
 • μείωση δυσχρωμιών- κηλίδων
 • σύσφιξή – σφριγηλότητα
 • οξυγόνωση δέρματος
 • παραγωγή νέων υγιών κυττάρων
 • παραγωγή ινών κολλαγόνου & ελαστίνης
 • παραγωγή πρωτεϊνών

Για τα μέγιστα αποτελέσματα χρησιμοποιείται 2 φορές την εβδομάδα για 1 μήνα, αφήνοντας το δέρμα πιο λείο και πιο αναζωογονημένο.

Σε ανεξάρτητη κλινική μελέτη που διεξήχθη από το Princeton Research Division, στο Πανεπιστήμιο Princeton, του Νew Jersey, με χρήση ασθενών σε περίοδο 2 μηνών, αναφέρονται τα ακόλουθα αποτελέσματα :

 • Σε διάστημα 1 εβδομάδας παρατηρήθηκε ορατή βελτίωση κατά 10% στο 91% των ασθενών .
 • Σε διάστημα 7 εβδομάδων παρατηρήθηκε δραματική ορατή βελτίωση της τάξεως του 32% από το 100% των ατόμων που την δοκίμασαν.

Η βελτίωση μετρήθηκε σε σχέση με την συνολική κλινική εικόνα του δέρματος αναφορικά με όλα τα σημεία γήρανσης (ποιότητα δέρματος, σφριγηλότητα, πανάδες, ευρυαγγείες, λάμψη, σύσφιξη).

Το ποσοστό των συμμετεχόντων της έρευνας του Princeton που συμφώνησαν στις παρακάτω φράσεις μετά τη χρήση του Infrared Fotofacial είναι ως εξής :

 • «Το δέρμα μου δείχνει σημαντικά πιο σφριγηλό» – 98%
 • «Η ποιότητα του δέρματος μου είναι ορατά βελτιωμένη και φαίνεται πιο λαμπερό» – 96%
 • «Ο τόνος του δέρματος μου είναι ομοιόμορφος» – 90%
 • « Το δέρμα μου δείχνει νεότερο» – 100%
 • « Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες έχουν ορατά μειωθεί» – 95%
 • «Οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών είναι ορατά βελτιωμένες» – 94%
 • « Το Infrared είναι η πιο αποτελεσματική μη επεμβατική αντιγηραντική λύση που έχω χρησιμοποιήσει» -100%

Testimonials