Dr. Villy Rodopoulou Signature Skin Care Line

Όταν η επιστήμη αποκαθιστά την ομορφιά…

Ως Board Certified Πλαστικός Χειρουργός που ασχολούμαι αποκλειστικά με την Αισθητική Πλαστική Χειρουργική τα τελευταία 20 χρόνια έχω την τύχη να προσφέρω τις ιατρικές μου υπηρεσίες σε χιλιάδες ασθενείς διαφόρων εθνικοτήτων, μιας και η καριέρα μου ξεκίνησε το 2001 στην «Μέκκα» της Αισθητικής χειρουργικής και ιατρικής, στο Λονδίνο.

Είμαι, ως γνωστόν, ένθερμη θιασώτης των φυσικών αποτελεσμάτων και προσφέροντάς τα, απολαμβάνω την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των ασθενών μου. Ωστόσο, από τα πρώτα χρόνια άρχισε να με απασχολεί η σκέψη για το τι πρέπει να κάνουν οι ασθενείς μου στον χρόνο που μεσολαβούσε μεταξύ των δικών μου θεραπειών. Δύο ήταν οι εναλλακτικές: ή να μην κάνουν τίποτε ή να τους «επιτρέψω» να χρησιμοποιούν αμφίβολης ποιότητας καλλυντικά, εν πολλοίς άγνωστα σε εμένα.

Και τότε άρχισε να καλλιεργείται μέσα μου η ιδέα ότι θα μπορούσα να τους προσφέρω κάτι ξεχωριστό με βάση την ιατρική μου ειδικότητα. Έτσι γεννήθηκε η σειρά των Medical Grade ή ελληνιστί Ιατρικής Βαθμίδας δερμοκαλλυντικών μου. Τι είναι αυτά τα καλλυντικά αλλά και σε τι διαφέρουν από τα καλλυντικά του εμπορίου;

Γεγονός είναι ότι τα προϊόντα περιποίησης δέρματος χωρίς ιατρική συνταγολόγηση επιδρούν μόνο επιφανειακά, κι αυτό όχι πάντα. Αντίθετα, τα προϊόντα ιατρικής βαθμίδας περιέχουν τέτοια δραστικά συστατικά, που έχουν κλινικά αποδειχθεί ότι δρουν βαθιά μέσα στο χόριο (το παχύ στρώμα ιστών κάτω από το επιδερμίδα που σχηματίζει το δέρμα), εκεί όπου παράγονται τα νέα κύτταρα και άλλα πολύτιμα συστατικά, όπως το κολλαγόνο. Ως γιατρός και επιστήμονας, πιστεύω ακράδαντα στην ενδελεχή έρευνα και παραγωγή προϊόντων ιατρικής βαθμίδας τα οποία περιέχουν τέτοιες χημικές ενώσεις που μπορούν να προσφέρουν μια ορατή και συχνά δραματική αλλαγή προς το καλύτερο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα ιατρικής βαθμίδας προϊόντα μου περιποίησης δέρματος αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα υπάρχοντα προβλήματα του δέρματος, ενώ επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης και προστατεύουν το δέρμα από μελλοντικές βλάβες.

Ανέπτυξα τις επιστημονικές φόρμουλες γι’ αυτά τα προϊόντα με αγάπη και προσήλωση στους στόχους μου να είναι αποτελεσματικά και εύχρηστα, προκειμένου να μετατρέψω την καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας  σε μια ευχάριστη αλλά και υψηλά αποτελεσματική τελετουργία. Επιτελούν μάλιστα περαιτέρω τη δέσμευσή μου να βοηθήσω τις ασθενείς μου να διατηρήσουν τα πολύ καλά αποτελέσματά τους και πολύ αφότου τους τα προσφέρω, είτε στο ιατρείο (μη επεμβατικά) είτε  στο χειρουργείο! Αποτελούν δε ένα ιδανικό συμπλήρωμα των θεραπειών που τους εφαρμόζω αλλά και παρέχουν εξαιρετικά αποτελεσματικές λύσεις φροντίδας του δέρματος και σε όσες από εσάς δεν έχω περιποιηθεί ακόμα δια ζώσης.

Οι ρυτίδες, η χαλάρωση του δέρματος, οι κηλίδες γήρατος και άλλες ορατές αλλαγές στο δέρμα είναι αναπόφευκτα αποτελέσματα της φυσιολογικής γήρανσης. Η ιατρικής βαθμίδας σειρά προϊόντων μου περιποίησης του δέρματος βασίζεται σε πολλαπλούς – προσωπικά επιλεγμένους – συνδυασμούς επιστημονικά αποδεδειγμένων εξαιρετικά δραστικών συστατικών όπως: Νιασιναμίδη, Βιταμίνη Ε, Πεπτίδια, Υαλουρονικό Οξύ κλπ, που δρουν θρεπτικά, θεραπευτικά αλλά και προστατευτικά τόσο στην επιφανειακή, όσο και στις υποκείμενες στοιβάδες του δέρματος, έτσι ώστε να φαίνεστε όμορφη και να αισθάνεστε γεμάτη αυτοπεποίθηση ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ προορίζονται για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος. Η πάγια προσήλωσή μου σε πρακτικές υψηλότατων προδιαγραφών σε κάθε επίπεδο διασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται εκτενώς και πιστοποιούνται για την ασφάλεια τους. Επιπλέον αξίζει να τονιστεί ότι δεν περιέχουν επιβλαβή πρόσθετα, δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, ούτε περιέχουν ζωικά παράγωγα, ενώ διανέμονται σε οικολογικά φιλικές συσκευασίες.

Σας ευχαριστώ που τα επιλέξατε κι ελπίζω να τα αγαπήσετε όπως κι εγώ!

Dr Villy Rodopoulou, MD, FEBOPRAS Plastic Surgeon
Co-Founder of Aesthetic Plastic Surgery Center “Kosmesis”

Επιλέξτε εδώ

Testimonials