Δερμοανάλυση

Η νέα κάμερα Dermacheck φωτογραφίζει το πρόσωπο και αποκαλύπτει σημάδια πρόωρης γήρανσης που ακόμη δεν είναι ορατά. Η κατάλληλη θεραπεία που θα εμποδίσει την εξέλιξή τους σας περιμένει.

Οι πρώτες λεπτές ρυτίδες ετοιμάζονται να εμφανιστούν στο πρόσωπό σας, ενώ μια καφέ κηλίδα-αποτέλεσμα της χρόνιας έκθεσης στον ήλιο-μεγαλώνει σταδιακά χωρίς εσείς να το αντιλαμβάνεστε. Το πρόσωπό σας δείχνει μια χαρά, αλλά σημασία έχουν και τα σημάδια που είναι αόρατα στο μάτι. Πλέον μια καινούρια κάμερα με την ονομασία Dermacheck φωτογραφίζει το δέρμα αποκαλύπτοντας τι γίνεται σε βαθύτερες στιβάδες. Στη συνέχεια κάνουμε την κατάλληλη θεραπεία με σκοπό να προλάβουμε την εμφάνιση και εξέλιξη των βλαβών.

Τι κάνει η high tech κάμερα

Τι μπορεί όμως να συμβαίνει εσωτερικά στο δέρμα που δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι και το εντοπίζει η κάμερα Dermacheck; Ενδεικτικά, τα κλινικά ευρήματα της φωτογήρανσης είναι: Ξηρότητα, τραχύτητα και θαμπάδα λόγω μειωμένης ενυδάτωσης, απώλεια της ελαστικότητας και χαλάρωση της επιδερμίδας, μελαγχρωστικές βλάβες (εφηλίδες, μέλασμα κ.λπ.), ευρυαγγείες, αύξηση των ρυτίδων σε αριθμό και βάθος εξαιτίας της ελάττωσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης και της καταστροφής του DNA των κυττάρων. Όλα αυτά εμφανίζονται σταδιακά και όχι από τη μια μέρα στην άλλη. Εκτός από την πρόληψη με αντιηλιακή προστασία, ένα εξαιρετικό εργαλείο για να τα δούμε έγκαιρα είναι η Dermacheck.

Το σύστημα της κάμερας Dermacheck κάνει δερμοανάλυση με τη βοήθεια ενός σκάνερ, ενός έξυπνου αισθητήρα και μιας πηγής φωτός (LED). Βλέπει πόρους, σμήγμα, ρυτίδες, δυσχρωμίες, επίπεδα ενυδάτωσης, ελαστικότητας και τον τόνο του δέρματος. Με όλα τα παραπάνω διαπιστώνουμε την έκταση των βλαβών που έχουν προκληθεί και καθορίζουμε τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισής τους. Αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού για να έχουμε την ακριβή εικόνα με τα ψεγάδια στο πρόσωπο, ώστε να προσφέρουμε διάγνωση και βάσει του λογισμικού που διαθέτει η κάμερα, να προτείνουμε τις κατάλληλες θεραπείες. Αυτές βεβαίως εγκρίνονται και εμπλουτίζονται από τον εξειδικευμένο γιατρό.

Οι θεραπείες στα μέτρα σας

Τα δερμοκαλλυντικά Universkin : Πρόκειται για τα μοναδικά δερμοκαλλυντικά που δημιουργούνται επιτόπου και εξατομικευμένα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του κάθε δερματικού προβλήματος. Για κάθε επιδερμίδα δημιουργείτε και μια νέα φόρμουλα! Φτιαγμένα για να ταιριάζουν στο κάθε δέρμα ξεχωριστά και να αντιμετωπίζουν ποικίλες δερμοαισθητικές καταστάσεις χωρίς παρενέργειες.

Τα πίλινγκ: Για πιο ολοκληρωμένη δράση προτείνεται η ήπια απολέπιση με ελαφριά χημικά πίλινγκ είτε γλυκολικού οξέος 70%, είτε τριχλωροξικού οξέος (ΤCA).

Η μικροδερμοαπόξεση : Οι «διαμαντένιες» κεφαλές βοηθούν στη μηχανική λείανση της επι-δερμίδας, προσφέροντας λάμψη. Σε συνδυασμό με την επαναστατική μέθοδο μεσοθερα-πείας Micro-Chanelling (μικρο-διαύλων), με την ανώδυνη έγχυση των κατάλληλων ουσιών βελτιώνουμε σημαντικά την όψη του δέρματος.

Το IPL : Για τις ευρυαγγείες η χρήση του παλμικού φωτός (IPL) αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση.

Τα ενέσιμα : Για την αντιμετώπιση των ρυτίδων οι ιδανικές θεραπείες είναι η εφαρμογή της βοτουλινικής τοξίνης Α (Botox, Dysport) και των ενέσιμων εμφυτευμάτων (υαλουρονικό οξύ).

Testimonials