Ενέσιμα εμφυτεύματα προσώπου

Ενα από τα πρώτα εμφανή σημεία της γήρανσης στο πρόσωπο είναι η απώλεια όγκου από τα μαλακά μόρια του προσώπου καθώς και η ανάπτυξη ρυτίδων έκφρασης που παραμένουν κατόπιν, απο τις συνεχώς επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου, ως επιφανειακές ή βαθύτερες γραμμές. Η βελτίωση αυτών των γραμμών και ρυτίδων καθώς και η αποκατάσταση του απωλεσθέντος ογκου του προσώπου μπορεί να γίνει και με μη επεμβατικές μεθόδους όπως είναι τα ενέσιμα εμφυτεύματα.

Επίσης με τα ίδια απορροφήσιμα και μη ζωικής προέλευσης υλικά όπως το υαλουρονικό οξύ μπορόυμε να αυξήσουμε τον ογκο των χειλιών και να βελτιώσουμε το σχήμα τους, να τονίσουμε το περίγραμμα του προσώπου (εντονότερα ζυγωματικα, σαφώς περιγεγραμμένη γραμμή πηγουνιού κλπ) καθώς και να βελτιώσουμε την εμφάνιση κάποιων ουλών.

Η διαδικασία αυτή γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί λίγα λεπτά.Ο γιατρός εκτελεί μια σειρά ενδοδερμικών ενέσεων για την βελτίωση γραμμών και ατελειών κατόπιν της εφαρμογής τοπικής αναισθητικής κρέμας.Η ίδια διαδικασία ακολουθείται για την ενίσχυση των χειλιών και του προσωπικού περιγράμματος.Ενδεχομένως, να χρειαστούν πάνω από μία συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα πρέπει να επαναληφθεί όταν αποροφηθεί από το σώμα σε διάρκεια 6 –12 μηνών ανάλογα με το προϊόν,τον τύπο του δέρματος,την περιοχή που αντιμετωπίζεται,την ποσότητα του υλικού που χρησιμοπιείται και την τεχνική που εφαρμόζει ο γιατρός.

Μετά το τέλος της συνεδρίας το αποτέλεσμα είναι σχεδόν αμέσως ορατό. Μερικές φορές συνυπάρχει ήπιο οίδημα ή μώλωπας στο σημείο της ένεσης που αντιμετωπίζεται άμεσα με ψυχρά επιθέματα και υποχωρούν σε λίγες ώρες ή μέρες το πολύ.Ο ασθενής συνήθως είναι έτοιμος να επανέλθει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες γι' αυτό και αυτού του είδους οι θεραπείες-εξπρές έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς.

Testimonials