Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Τα καινούρια συστατικά υπόσχονται να προσφέρουν λιπόλυση, σύσφιγξη και να σμιλέψουν το διπλοσάγονο και το σώμα χωρίς χειρουργείο.

Έχετε ανεπιθύμητα ψωμάκια ή λίπος τοπικά σε μηρούς, κοιλιά ή διπλοσάγονο; Μια νέα επαναστατική ουσία εφαρμόζεται πλέον για σας απαλλάξει από την παθολογική συσσώρευση λιποκυττάρων που δεν φεύγει ούτε με γυμναστική ούτε με καλή διατροφή. Η ουσία-κλειδί ονομάζεται δεοξυχολικό οξύ ή ATX-101 και τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές μελέτες μας δείχνουν ότι πρόκειται για ένα υποσχόμενο υλικό στη σμίλευση σώματος και προσώπου. Ειδικότερα:

Τι προσφέρουν οι ενέσεις

1.Λιπόλυση . Το ATX-101 που εισάγεται με ένεση στην προβληματική περιοχή οδηγεί τα λιποκύτταρα στο θάνατο με αποτέλεσμα τη μείωση του λίπους.
2.Μη επεμβατική λύση: Η διαδικασία είναι ιδανική για όσους δεν θέλουν να υποβληθούν σε μια χειρουργική επέμβαση, όπως είναι η λιποαναρρόφηση. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι η τελευταία παραμένει η πιο αποτελεσματική μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους όταν υπάρχει μεγάλη συσσώρευση λίπους.
3.Σύσφιγξη.
Ένας μεγάλος φόβος των γιατρών είναι ότι μετά από απώλεια λίπους υπάρχει χαλάρωση δέρματος. Όμως οι κλινικές μελέτες που έγιναν έδειξαν ότι με τις συγκεκριμένες ενέσεις λιπόλυσης είτε δεν υπάρχει αλλαγή στην ελαστικότητα της επιδερμίδας ή παρατηρείται βελτίωση. Αυτό αποδίδεται στο ότι μέσα σε 28 μέρες περίπου παράγεται νέο κολλαγόνο.
4.Βελτιωση της κυτταρίτιδας. Η παθολογική συσσώρευση λιποκυττάρων είναι, πολλές φορές, πρόσφορο έδαφος για ανάπτυξη κυτταρίτιδας και μέσω των ενέσεων αυτών, αλλά με χρήση διαφορετικής τεχνικής έγχυσης,  μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Η διαδικασία της λιποδιάλυσης

Η ενέσιμη διαδικασία γίνεται με χρήση πολύ λεπτής βελόνας ινσουλίνης, σε πολύ συγκεκριμένες δόσεις, ενώ δεν απαιτείται αναισθησία. Η ATX-101 εφαρμόζεται κυρίως στο διπλοσάγονο αλλά και στο σώμα (κοιλιά, γόνατα, μπράτσα, μηρούς, γλουτούς) συνδυαστικά με φωσφατιδυλοχολίνη, μια διάσημη λιπολυτική ουσία που προέρχεται από τη λεκιθίνη της σόγιας. Με ποιο τρόπο όμως το δεοξυχολικό οξύ διασπά το ανεπιθύμητο λίπος; Το συστατικό σπάει τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και το περιεχόμενό τους αποβάλλεται από τον οργανισμό. Τα λιποκύτταρα λοιπόν πεθαίνουν και η περιοχή είναι σμιλεμένη, χωρίς περιττό λίπος.

Από την άλλη, η φωσφατιδυλοχολίνη που επίσης εισάγεται στην προβληματική περιοχή την ίδια στιγμή είναι μια ουσία που υπάρχει ήδη στο σώμα. Είναι από χρόνια γνωστή για την λιποδιαλυτική της δράση και έχει χρησιμοποιηθεί και στην καρδιολογία, ωστόσο η χρήση της στην αισθητική ιατρική δεν είναι ακόμα εγκεκριμένη παρότι πολύ ευρεία. Προκαλεί διάλυση του κυτταρικού τοιχώματος των λιποκυττάρων που ακολούθως αποβάλλονται μέσω της μεταβολικής οδού. Συγχρόνως, προκαλείται ίνωση στην περιοχή που οδηγεί σε σύσφιγξη και λείανση της επιφάνειας του δέρματος με αποτέλεσμα κατά συνέπεια την σημαντική βελτίωση και της συχνά συνυπάρχουσας κυτταρίτιδας.

Για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορεί να χρειαστούν έως 6 συνεδρίες σε απόσταση 1-1,5 μήνα, αλλά ο αριθμός εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Μετά τη θεραπεία οι ασθενείς παρατηρούν ότι παράλληλα με την απώλεια λίπους τοπικά, το δέρμα δείχνει και πιο νεανικό και σφιχτό.

Ο χρόνος αποθεραπείας της ενέσιμης λιποδιάλυσης

Μετά την ενέσιμη θεραπεία θα υπάρχουν μελανιές και πρήξιμο, πόνος και κοκκινίλα στην περιοχή όπου έγιναν οι εγχύσεις, αλλά έπειτα από μερικές μέρες η εικόνα αυτή βελτιώνεται.

lipodialisi-1

Testimonials