ΘΕΡΑΠΕΙΑ “The Golden Touch Micro Infusion”

Gold therapy για 2 λόγους:

 1.χρησιμοποιουνται μιας χρήσης αποστειρωμένες επιχρυσωμένες μικροβελονες 1mm

2.χρησιμοποιειται σαν συστατικό το πλάσμα του αίματος γνωστό και σαν υγρός χρυσός

Why chοose this treatment?

Πρόκειται για συνδυσμό των κλασσικών θεραπειών: της μεσοθεραπείας και του Microneedling χρησιμοποιώντας μια ειδικά κατασκευασμένη αποστειρωμένη μιας χρήσεως συσκευή που δημιουργεί μικροσκοπικούς δίαυλους έγχυσης των θρεπτικών συστατικών στην επιδερμίδα χωρίς αποθεραπεία!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ/ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

1.υαλουρονικό/rejuvenate/hydrate or lighten +/- Botox + TTMask

2.PRP/ υαλουρονικό/rejuvenate/hydrate or lighten +/- Botox + TTMask

Hyaluronic fillers:

Κάθε 5 με 10 χρονιά παρατηρείται στο πρόσωπο μια απώλεια όγκου στα πλαίσια της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης. Αυτή αναλογεί σε περίπου 1ml υαλουρονικού οξέως. Έτσι, μικρή ποσότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα(ανά 3μηνο) μπορεί να αντιρροπήσει αυτή την απώλεια και το πρόσωπο να φαίνεται ενυδατωμένο, υγιές και λαμπερό.

Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση ουλών, λεπτών ρυτίδων ακόμα και στην περιοχή των χειλιών και των ματιών για να προσδώσει ένα άκρως φυσικό αλλά πιο ‘γεμάτο’ αποτέλεσμα.

Rejuvenate/Hydrate/Lighten:

Τα πλέον γνωστά βιομιμητικα πεπτίδια που χρησιμοποιούνται στην ενέσιμη και στην micro channeling μεσοθεραπεία (Dermafrac) είναι πλέον εφικτό να απορροφηθουν από την επιδερμίδα με αυτήν την καινούργια, αγαπημένη πλέον στο εξωτερικό, τεχνική.

Botox:

Είναι η γνωστή μας πλέον νευροτοξινη η οποία χρησιμοποιείται για να χαλαρώνει τους μιμικούς μύες του προσώπου/λαιμού ώστε να αποτρέψει το σχηματισμό βαθιών ανεπιθύμητων ρυτίδων.

Με την νέα αυτή μέθοδο το Botox εγχύεται σε απειροελάχιστες δόσεις επιφανειακά στην επιδερμίδα και μειώνει το μέγεθος των πόρων βοηθώντας ακόμα σε περιπτώσεις δεμάτων με τάση για ακμή.

PRP:

Η αλλιώς ΄’υγρός χρυσός’. Αυξητικοί παράγοντες και πρωτεΐνες ‘’άγκιστρα’’ απομονώνονται με κατάλληλη επεξεργασία κατόπιν μιας απλής αιμοληψίας. Αυτά  τα ανεκτίμητης αξίας συστατικά μπορούν να συνδυαστούν με υαλουρονικό, βιομιμιτικα πεπτίδια ακόμα και Botox αυξάνοντας εκθετικά τα πολλαπλά οφέλη του.

YOUR OWN UNIQUE COCTAIL:

Συνδυάζοντας ανάλογα τις ανάγκες του κάθε δέρματος τα παραπάνω συστατικά και τοποθετώντας τα σε μια συσκευή με πολλαπλές μικροσκοπικές επιχρυσωμένες βελόνες μπορούμε να πέτυχουμε:

  1. παραγωγή κολλαγόνου
  2. λείανση λεπτών ρυτίδων
  3. βελτίωσή δυσχρωμιών/πανάδων
  4. ενυδάτωση
  5. λείανση ουλών ακμής
  6. μείωση μεγέθους πόρων
  7. Σύσφιξη
  8. δημιουργία ενός τελικού αψεγάδιαστου αποτελέσματος

Αποθεραπεία: ηπία ερυθρότητα ,διάρκειας λίγων ημέρων

Διάρκεια αποτελέσματος: 2-3 μήνες

Testimonials