Κρυολιπόλυση 3D™

Νέα Κρυολιπόλυση 3D! Νέα Κρυολιπόλυση 3D!

Τι είναι η Κρυολιπόλυση 3D™;

Η νέα τεχνική Κρυολιπόλυσης Αντιμετωπίζει επιτυχώς το τοπικό πάχος, χάριν στη νέα μοναδική πατενταρισμένη 3D τεχνολογία κρυολιπόλυσης (360° Surrounding Cooling Technology). Έτσι, το τοπικό πάχος που αντιστέκεται σθεναρά σε δίαιτες και άσκηση, γίνεται πλέον παρελθόν εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα με τη βοήθεια της δύναμης του ψύχους.

Το νέο σύστημα Κρυολιπόλυσης 3D™ είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής, που βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης, αλλά με τη χρήση της μοναδικής πατενταρισμένης τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης, προκαλώντας μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλές και ομοιόμορφο. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής  (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

Πως λειτουργεί;

Πώς όμως, αντιμετωπίζει η κρυολιπόλυση 3D™ αποτελεσματικά και άμεσα την τοπική συσσώρευση του λίπους; Μελέτες αναφέρουν, ότι όταν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Στη συνέχεια, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η δράση των κεφαλών θεραπείας είναι τρισδιάστατη, και είναι κατασκευασμένες βάσει μοναδικής παγκόσμιας και  πατενταρισμένης τεχνολογίας ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν και σε περιοχές όπου τα υπάρχοντα μηχανήματα δεν μπορούν, όπως οι γλουτοί, τα ψωμάκια, τα γόνατα, η γυναικομαστία, τα μπράτσα, το διπλοσάγονο κτλ. Έτσι  μπορεί να επιτευχθεί ενιαίο  και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης λίπους από 25% έως 40% σε μία ώρα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, εντελώς ανώδυνα.

Συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο κεφαλές θεραπείας, ανά μηχάνημά, που εφαρμόζονται συγχρόνως τοπικά στο λιπώδη ιστό και με υποπίεση το φέρουν εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (Φάση 1).

Έτσι, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (από -9 έως -12 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως η γύρω περιοχή παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς (νεύρα, αγγεία, μύες, δέρμα), που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Σαν αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας της κρυολιπόλυσης 3D™, είναι η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους να μειώνεται από τις 30 πρώτες κιόλας ημέρες, με το θεραπευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε διάστημα 2.5 – 3 μηνών.

 cryo35Faseis

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης 3D™ :

 • Μη-επεμβατική και αναίμακτη μέθοδος λιποαναρρόφησης χωρίς τη χρήση αναισθησίας.
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας.
 • Μοναδική στο είδος της, πατενταρισμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360°) για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
 • Ασφαλής, άμεσα αποτελεσματική και γρήγορη θεραπεία
 • Άνετη  και εύκολη θεραπεία για ασθενή και χειριστή.
 • Προκαλεί μόνιμηαπόπτωση των λιποκυττάρων.
 • Μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους από 25% έως 40% στο επίμαχο σημείο. Δεν προκαλεί χαλάρωση, αντιθέτως βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος.
 • Προκαλεί σύσφιξη στις περιοχές που εφαρμόζεται , όπως και έχει παρατηρηθεί κατόπιν 3,200 συνεδρίων.
 • Διπλά ζεύγη κεφαλών για ταυτόχρονες θεραπείες.( για καλύτερη συνδυαστική και απολύτως στοχευμένη εφαρμογή στα σημεία που έχουν ανάγκη.)
 • Ενισχυμένος ψυκτικός μηχανισμός (έως – 12 ˚C).
 • Ισχυρή υποπίεση (έως 50 kilopascal). Και κατά 20% μεγαλύτερη από υπάρχουσες συσκεύες.
 • 7 διαφορετικοί τύποι κεφαλών.

applicators image

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Μπορεί να αντιμετωπίσει το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος στις εξής περιοχές :, μέση, κοιλιά, μηρούς (πρόσθια- έσω- πλάγια επιφάνεια(ψωμάκια)) , γόνατα, γάμπες, πλάτη, μασχάλη, οσφυϊκή χώρα, γλουτοί, εφήβαιο, αυχένας, ακόμη και στην περίπτωση της γυναικομαστίας, του διπλοσάγονου, και των βραχιόνων.

 Η ευελιξία των εφαρμογών οφείλεται στις πολλαπλού σχήματος κεφαλές που προσφέρει το πιο τελευταίο μοντέλο κρυολιπόλυσης 3D™, clatuu Alpha , που διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα στην Kosmesis.

Που ξεχωρίζουμε;

Οι διακεκριμένοι πλαστικοί χειρουργοί του Kosmesis έχουν – ως γνωστόν – μια διαρκή και καταξιωμένη παρουσία στα εγκυρότερα συνέδρια της ειδικότητας τους παγκοσμίως!Ειδικότερα, σε πολλά σημαντικά συνέδρια της ειδικότητάς της ανά τον κόσμο, η κ. Ροδοπούλου Βίλλυ παρουσίασε επανειλημμένως την ειδική τεχνική της για την  Κρυολιπόλυσης 3D™, και τα πολύ καλά αποτελέσματα της, από το Παρίσι στο Μπαλί, στη Μπανγκόκ, στο Σικάγο και στο Μαϊάμι! Με περισσότερες από 3.200 εφαρμογές της Κρυολιπόλυσης 3D™, η πλαστικός χειρουργός Ροδοπούλου Βίλλυ, εγγυάται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, καθώς η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από την ίδια, και αφού γίνει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο ατομικό πλάνο για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Μάλιστα, για τους ανωτέρω λόγους έχουμε την τιμή και την χαρά να είμαστε το πρώτο πανευρωπαϊκά κέντρο που μπορεί να προσφέρει θεραπείες με τη χρήση του νέου μοντέλου κρυολιπόλυσης 3D™, του Clatuu Alpha! Καθώς και συνδυαστικές τεχνικές θεραπείας με τα δυο πιο εξελιγμένα μηχανήματα κρυολιπόλυσης 3D. Πρόκειται για τα νέας γενιάς μηχανήματα κρυολιπόλυσης 3D™ , που δημιουργήθηκαν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να ικανοποιηθούν τόσο οι γιατροί με την καινοτομία τους και απόδοση τους, όσο και οι ασθενείς με τα αποτελέσματα τους. Παρέχουμε αποκλειστικά στους ασθενείς μας, την μοναδική δυνατότητα, να χρησιμοποιούνται και τα δυο εξειδικευμένα μηχανήματα κρυολιπόλυσης 3D ταυτόχρονα μειώνοντας το χρόνο κατά το ήμισυ, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες από θεραπείες ασθενών μας.

clatuu01 
Σύγχρονη εφαρμογή στην περιοχή των πρόσθιων μηρών και έσω γονάτων.

clatuu02
Σύγχρονη εφαρμογή στην περιοχή των πρόσθιων μηρών και έσω γονάτων.

Διαπιστώνεται μάλιστα για πρώτη φορά και μετά από την ευρύτατη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει και κάτι μοναδικό: ότι η Κρυολιπόλυση 3D φαίνεται να προκαλεί, πλην της γνωστής μείωσης τοπικού πάχους, και σύσφιξη στο δέρμα της περιοχής που εφαρμόζεται!

Έτσι μπορεί κάποιος να επιτύχει πλήρη αναμόρφωση του σώματος του χωρίς καμία ανάρρωση σε 1 ώρα και να έχει μόνιμο αποτέλεσμα. Εντελώς φυσικά και ανώδυνα, χωρίς επεμβατικές διαδικασίες και χωρίς να επηρεάζεται κανένα άλλο σύστημα ή κύτταρο του οργανισμού μας έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα : ένα σμιλευμένο με σωστές αναλογίες σώμα.

Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος του εκάστοτε ασθενή, η θεραπεία με την κρυολιπόλυση 3D™ μπορεί να εφαρμοστεί ως μονοθεραπεία ή εφόσον κριθεί απαραίτητο, να γίνουν και επιπλέον συνεδρίες, ανάλογα με την ανταπόκριση του ,αφού παρέλθει ένα διάστημα 2,5-3 μηνών για την ίδια περιοχή.

Testimonials