Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη Soprano ICE

Ασφαλές και Αποτελεσματικό για Όλους τους Τύπους Δέρματος

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Soprano ICE καθιστά τη θεραπεία αποτρίχωσης ασφαλή, άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δέρμα απαλό και χωρίς τρίχες

Παλιότερα αυτό προϋπόθετε μακροχρόνιες, διαρκείς, πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον όχι.

Το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα, εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συ­νεδρίες. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser; σχεδόν κάθε σημείο του σώματός σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του 'πινέλου' (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion™) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

Η πατενταρισμένη τεχνολογία In-Motion™ κάνει τη θεραπεία με το Soprano ICE ιδανική ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος:

  • ΧΕΡΙΑ
  • ΠΟΔΙΑ
  • ΠΛΑΤΗ
  • ΠΡΟΣΩΠΟ
  • ΚΟΙΛΙΑ
  • ΛΑΙΜΟΣ
  • ΓΡΑΜΜΗ ΜΠΙΚΙΝΙ

Εν-Κινήσει (In-Motion™) Τεχνολογία

Η Alma Lasers, συνήθης πρωτοπόρος στις τεχνολο­γικές καινοτομίες της αισθητικής ιατρικής και των laser; κάνει και πάλι τη διαφορά με δύο νέες τεχνολογικές εξελίξεις, υπεύθυνες για την πιο άνετη εμπειρία απο­τρίχωσης που είχατε ποτέ.

Η εν-κινήσει (In-Motion™) τεχνολογία θερμαίνει βαθμιαία τον θύλακα της τρίχας κάτω από το δέρμα, έως ότου δεν δύναται πλέον να αναπτυ­χθούν νέες τρίχες (η λειτουργία του στελέχους του κυττάρου, που ευθύνεται για την ανάπτυξη της τρίχας, αναστέλλεται ολοκληρωτικά).

Εξαιτίας δε του ότι η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, η περιοχή θεραπείας διευρύνεται και ως εκ τούτου ο χρόνος αυτής είναι πολύ μικρότερος.

Συγκεκριμένα, με το super hair removal (SHR), μια ακομη μοναδική ιδιότητα που εχει το μηχάνημα Soprano Ice εκτος των άλλων.

Η τεχνολογία SHR έχει γίνει αντικείμενο πολυάριθμων κλινικών μελετών και επιστημονικών άρθρων. Μελέτες που συνέκριναν την τεχνική SHR με άλλες τεχνολογίες αποτρίχωσης, κατέληξαν ότι η SHR προκαλεί σημαντικά λιγότερο πόνο, είναι πιο αποτελεσματική και δεν προκαλεί παρενέργειες σε ασθενείς με σκουρόχρωμο δέρμα.

Τέλος, χάρη στον πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό DualChill™ της Alma Lasers αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η πλέον ανώδυνη και αποτελεσματι­κή θεραπεία αποτρίχωσης

Γρήγορη και Άνετη Αποτρίχωση
Οι θεραπείες με το Soprano ICE είναι:

Αποτελέσματα μακράς διαρκείας
ελαχιστοποιεί την ανάγκη για μελλοντικές συνεδρίες

Γρήγορες
οι θεραπείες είναι πιο γρήγορες ακόμη και σε περιοχές όπως τα πόδια και η πλάτη

Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητά σας

Κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος
ακόμη και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, καθώς και για διαφορετικούς τύπους τρίχας

Κατάλληλες για κάθε σημείο του σώματος
ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η γραμμή μπικίνι

Πραγματικά ανώδυνες
χωρίς αναισθητικές κρέμες ή άλλη προετοιμασία

Testimonials