Morpheus8 Fractional Ραδιοσυχνότητες

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MORHEUS8; 

Είναι μία από τις πιο hot τάσεις στην Αμερική και αποκαλείται Morpheus8. Πρόκειται για μια επαναστατική τεχνολογία που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των αποτελεσμάτων του Fractional Laser και των χειρουργικών επεμβάσεων. Το Morpheus8 είναι μια fractional (τμηματική) θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στιβάδες του δέρματος. Στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα του, οι ιστοί του προσώπου και του σώματος μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκαλύψουν μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για σύσφιξη, διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση ουλών(πχ ακμής, ραγάδες, η και χειρουργικές ουλές ) ακόμα και για ήπια ενεργό ακμή.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ FRACTIONAL  ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ? 

Η θεραπεία μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RF) είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος για την αναδιαμόρφωση και ανοικοδόμηση του κολλαγόνου. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία για την οποία χρησιμοποιείται μια κεφαλή από μικρο-βελόνες, οι οποίες ρυθμίζονται κατά περίπτωση και διεισδύουν σε βάθος από 1 εως 7mm, και έτσι ανανεώνονται  τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς σχεδόν καθόλου αποθεραπεία.

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Το Morpheus8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή που μπορεί να επωφεληθεί από την ανάπλαση και την νεοκολλαγένεση. Οι περιοχές που αντιμετωπίζονται πιο συχνά περιλαμβάνουν το πρόσωπο, την περιοφθαλμική περιοχή, το λαιμό, το ντεκολτέ, την κοιλιά, τα μπράτσα τους μηρούς, τα γόνατα και τους γλουτούς.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ; 

Μετά από την αξιολόγηση του προβλήματος σας θα σας προτείνουμε τον απαιτούμενο αριθμό συνεδριών που θα προγραμματιστούν βάσει των προσωπικών σας στόχων και αναγκών. Ο αριθμός και το μεσοδιάστημα των συνεδριών θα προσαρμοστούν ειδικά για εσάς ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα αλλά συνήθως απαιτούνται 2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μηνός.

H ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Αρχικά εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα. Στη συνέχεια, η ειδική κεφαλή του Morpheus8 διεισδύει σε ρυθμιζόμενο βάθος έως και 7mm και αποδίδει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα προκειμένου να εξαναγκάσει τα κύτταρα σε άμεση παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς τη δυσάρεστη θερμική βλάβη που προκαλούν πολλές φορές τα Lasers ή τη χρονοβόρα αποθεραπεία ενός χειρουργείου.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι σύμφωνα με μια καινούρια μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό  Lasers in Surgery and Medicine όπου αποδείχθηκε ότι το Morpheus8 είναι ακίνδυνο

σε σύγκριση με το λέιζερ erbium-yag που προκαλεί καύση δικών μας βιολογικών υλικών με αποτέλεσμα να αιωρούνται σωματίδια στον αέρα γεγονός άκρως επικίνδυνο στην εποχή της πανδημίας που διανύουμε. Μπορείτε μα δείτε στο παρακάτω λινκ την μελέτη αυτή:

Plume Effect of Fractional Radiofrequency Verus Laser Resurfacing: Considerations in the COVID‐19 Pandemic

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; 

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά συνήθως μετά από τρεις εβδομάδες γίνονται πιο εμφανή. Η βελτίωση συνεχίζεται από τρεις εώς και έξι μήνες μετά τη θεραπεία.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;

Η ειδική τεχνολογία του Morpheus8 επιτρέπει την χρήση του σε όλους τους τύπους δέρματος με ασφάλεια. Ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια κι ενδιάμεσα  των συνεδριών και είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού στις υπό θεραπεία περιοχές.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ; 

Ναι, το Morpheus8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ίδια συνεδρία ή λίγες ημέρες μετά από άλλες θεραπείες. Το Morpheus8 μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλες ,βασισμένες στην ίδια τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, θεραπείες της πλατφόρμας που ανήκει οπως με το Accutite ,FaceTite, NeckTite και βεβαίως το γνωστό BodyTite) αλλά και με ενέσιμες θεραπείες για επίτευξη ακόμη πιο θεαματικών αποτελεσμάτων.

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ MAKIΓΙΑΖ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ; 

Δεδομένου ότι ο χρόνος αποθεραπείας του ασθενούς είναι ελάχιστος, το μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί 1 έως 2 ημέρες μετά τη θεραπεία. Οι ασθενείς θα πρέπει να περιμένουν να δουν μικροτραυματισμούς λίγες ημέρες μετά και ελαφρά ερυθρότητα ανάλογα με την ένταση της θεραπείας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ; 

Οι ασθενείς πρέπει να ενυδατώνουν την υπο θεραπεία περιοχή και να αποφεύγουν την άμεση έκθεση στον ήλιο. Συνιστάται επίσης στους ασθενείς να χρησιμοποιούν αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας (spf πάνω από 30) καθημερινά.

Testimonials