Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες : Πολύτιμοι σύμμαχοι στην υπηρεσία της αισθητικής χειρουργικής και ιατρικής

Οι θεραπείες μέσω ραδιοσυχνοτήτων έχουν ενταχθεί σχετικά πρόσφατα στις μεθόδους που χρησιμοποιούμε για να αναστρέψουμε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και στο σώμα μας με ασφαλή, ανώδυνα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Οι ραδιοσυχνότητες είναι προ πολλού γνωστές στην ιατρική και στην χειρουργική και ευρέως χρησιμοποιούμενες έως ότου διαπιστώθηκε και η ευεργετική δράση τους στην σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος. Επίσης η χρήση τους είναι εξαιρετικά επιτυχημένη στην θερμική διάλυση των λιποκυττάρων αλλά και την παράλληλη σύσφιξη του δέρματος  με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται στην πλέον σύγχρονη και επιτυχημένη τεχνική λιποαναρρόφησης, το Βodytite.

 Επίσης οι ήπια επεμβατικές τεχνικές NeckTite και FaceTite, που έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς, προσφέρουν την ιδανική λύση για το τοπικό πάχος, τη σύσφιγξη σε περιοχές, όπως το πηγούνι, το λαιμό  και τα μάγουλα, τη σμίλευση του περιγράμματος του προσώπου αλλά και την ανόρθωση ακόμα και στην περιοχή του μετώπου και των ματιών. Το FaceTite και το NeckTiteπαρέχουν την πλέον σύγχρονη ήπια επεμβατική λύση για αποτελέσματα που θα καθυστερήσουν την επιλογή της ρυτιδεκτομής(facelift).

Ωστόσο τελευταία οι ραδιοσυχνότητες μέσω της νέας επαναστατικής τεχνολογίας εφαρμογής τους με εκλεκτικό τροπή (fractional) μπορούν να εφαρμοστούν σε υψηλές εντάσεις μη επεμβατικά αλλά  εύκολα και γρήγορα για την σύσφιξη του προσώπου και του λαιμού (συσκευή FractoraFIRM) αλλά και του σώματος καθώς  και την παράλληλη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας( συσκευή FractoraPlus)

Τι είναι το Fractora FIRM & Fractora Plus;

Τα Fractora FIRM και Fractora Plus χρησιμοποιούν την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων προκαλεί τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και «συστέλλει» τα διάφορα στρώματα του δέρματος, δίνοντας, έτσι, μια βελτιωμένη εμφάνιση στην επιδερμίδα.

Πως λειτουργούν τα Fractora FIRM & Fractora Plus;

Το Fractora FIRM και το Fractora Plus αναπτύχθηκαν με βάση τις τεχνολογικές εξελίξεις και την κλινική επιτυχία της αποκλειστικής τεχνολογίας A.C.E. (Achieve = Επιτυγχάνω, Control = Ελέγχω, Extend = Αναπτύσσω). Η τεχνολογία A.C.E. στοχεύει την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων στα εν τω βάθει στρώματα του δέρματος, προκειμένου να διασφαλίσει ότι καμία περιοχή δεν πρόκειται να δεχθεί λιγότερη ή περισσότερη ενέργεια από αυτήν που ενδείκνυται ούτως ώστε να τελειοποιηθούν τα αποτελέσματα, αλλά και να εξασφαλιστεί η διάρκεια τους.

Κάνει και για μένα το Fractora FIRM και Fractora Plus;

Οι θεραπείες Fractora FIRM και Fractora Plus απευθύνονται σε όσους αναζητούν μία μη-επεμβατική με φυσικά αποτελέσματα θεραπευτική προσέγγιση ενάντια στη χαλάρωση, τη γήρανση και τις ανομοιομορφίες του δέρματος. Για παράδειγμα, άτομα με εμπειρία στη θεραπεία Fractora FIRM αναφέρουν ότι απέκτησαν ένα πιο σαφές περίγραμμα προσώπου και ότι το δέρμα τους είναι πιο λείο και με λιγότερες ρυτίδες. Τα Fractora FIRM και Plus αποτελούν πρωτοποριακές λύσεις αισθητικής ιατρικής για όλους τους τύπους δέρματος (σκουρόχρωμους, ανοιχτόχρωμους, κλπ.).

Ποιες περιοχές θεραπεύονται;

Το Fractora FIRM αντιμετωπίζει περιπτώσεις όπου υπάρχει δερματική χαλάρωση σε όλο το πρόσωπο ή αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης σε πιο συγκεκριμένες περιοχές όπως το μέτωπο, το πόδι της χήνας, τα άνω και κάτω βλέφαρα, οι ρινοπαρειακές πτυχές, το περίγραμμα του προσώπου και ο λαιμός. Για το  σώμα δε, το Fractora Plus ενδείκνυται α) για τη σύσφιγξη δύσκολων περιοχών όπως  οι βραχιιονς και η περιοχή της κοιλίας (ακόμη και αμέσως μετά από περίοδο εγκυμοσύνης) ή άλλων περιοχών του σώματος που χρειάζονται σύσφιγξη, η ανόρθωση γόνατα, έσω μηροί, γλουτοί, λπ),  β) για την αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας, αλλά και γ) για περιπτώσεις κυτταρίτιδας.

Πονάει;

Οι θεραπείες Fractora FIRM & Plus, χρησιμοποιώντας  τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων μεγάλης ακρίβειας και υψηλής έντασης, στοχεύουν σε τέτοιο δερματικό βάθος, που εξασφαλίζεται μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία, η οποία είναι εντελώς ανώδυνη και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Μετά το τέλος κάθε συνεδρίας ενδέχεται να προκύψει κάποιο ελαφρύ ερύθημα (κοκκινίλα) στην περιοχή θεραπείας, το οποίο, όμως, υποχωρεί εντός μερικών ωρών.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Συνιστώνται 5-6 συνεδρίες. ανα δεκαήμερο και τα αποτελέσματα είναι σταδιακά και περισσότερο εμφανή από την δεύτερη με τρίτη συνέδρια. Ωστόσο εάν το πρόβλημα της δερματικής χαλάρωσης δεν είναι  σοβαρό, τότε απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες με μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα από θεραπεία σε θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση, ο ακριβής αριθμός συνεδριών θα καθοριστεί μετά από μία εξατομικευμένη ιατρική αξιολόγηση των αναγκών σας.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Και βέβαια! Τα Fractora FIRM και Fractora Plus μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά σχεδόν με όλες τις θεραπείες αισθητικής ιατρικής όπως λέιζερ, ενέσιμα, κλπ. Παρακαλείστε, όμως, να το συζητάτε και να ενημερώνετε τον θεράποντα ιατρό σας, όταν σκέφτεστε να συνδυάσετε άλλες αισθητικές πράξεις με τα Fractora FIRM και Plus.

Και οι δυο θεραπείες έχουν έγκριση από το FDA (αμερικανικός οργανισμός φαρμάκων).

Testimonials