Ανόρθωση προσώπου με νήματα

Η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική προχωρά όλο και περισσότερο σε μη επεμβατικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της γήρανσης, της χαλάρωσης, της απώλειας όγκου και της πτώσης των ανατομικών στοιχείων του προσώπου.

Μέθοδος Silhouette™Soft:

Η μέθοδος Silhouette™Soft αποτελεί ένα νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο, μια καινοτόμο μέθοδο η οποία προσεγγίζει το Lifting του προσώπου, μειώνοντας και αναβάλλοντας τις περιπτώσεις για κλασικό χειρουργικό Lifting, αναστέλλοντας παράλληλα και τις αντίστοιχες επιπλοκές του.

 • Αναίμακτη, χωρίς τομές, επιπλοκές, πόνο ή ταλαιπωρία.
 • Ανανεώνει και βελτιστοποιεί τη φυσική εμφάνιση και δρα εξίσου καλά σε συνδυασμό με άλλες αισθητικές θεραπείες
 • Άμεσο αλλά και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, με διατήρηση και συνεχή βελτίωση του δερματικού ιστού για τουλάχιστον 1,5 χρόνο, λόγω της νεοκολλαγονογέννεσης που προκαλείται από την ύπαρξη του πολυγαλακτικού οξέος.
 • Χωρίς ράμματα, τομές, σημάδια, πόνο, αναισθησία και μετεγχειρητικές επιπλοκές
 • Μόνο με τοπική αναισθησία στο ιατρείο, χωρίς εισαγωγή ή παραμονή σε νοσοκομείο
 • Διαδικασία έως 60 λεπτά
 • Ανόρθωση των παρειών και αποκατάσταση του χαμένου όγκου καθώς και του περιγράμματος του προσώπου
 • Άμεσα αποτελέσματα και άμεση επιστροφή στη δουλειά και στις κοινωνικές εκδηλώσεις, αμέσως μετά τη θεραπεία
 • Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος: Έως και 18 μήνες
 • Συνδυάζεται με άλλες αισθητικές θεραπείες ανανέωσης του δέρματος όπως botox και υαλουρονικό όξυ.
 • Το πλεονέκτημα αυτής της Δερμοκοσμητολογικής Νέας μεθόδου είναι το ΑΜΕΣΟ Αποτέλεσμα ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ, πόνο και μετεγχειρητικές επιπλοκές γι αυτό και ονομάστηκε ‘’My Coffee Break Lift’’.

Η θεραπεία απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με ήπια χαλάρωση δέρματος προσώπου, που δεν θέλουν να υποβληθούν σε lifting αλλά να διορθώσουν το περίγραμμα του, χωρίς όμως να αλλάξουν την εικόνα τους.

νηματα

Πώς εφαρμόζονται τα νήματα Silhouette™Soft

Τα νήματα Silhouette™ Soft είναι διαφανή και φέρουν μικρούς κώνους προς αντίθετες κατευθύνσεις που σηκώνουν το δέρμα όπως θα κάναμε σε ένα χειρουργικό facelift. Αρχικά ο γιατρός σημειώνει τα σημεία στα οποία θα περάσει το ράμμα, γίνεται η έγχυση του τοπικού αναισθητικού και τοπική αντισηψία. Στη συνέχεια προωθούνται τα ειδικά νήματα κάτω από το δέρμα και μόλις όλοι οι κώνοι έχουν εισέλθει ο γιατρός τραβάει όσο χρειάζεται για την ανύψωση του δέρματος στο επιθυμητό σημείο.

Τι πρέπει να περιμένουμε μετά τη θεραπεία

Η συνολική διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 60 λεπτά και γίνεται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο. Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει ελαφρύ οίδημα στην υπό θεραπεία περιοχή και ενδεχομένως μικρή ευαισθησία για λίγες ώρες. Μπορεί να εμφανιστεί κάποια εκχύμωση, η οποία θα υποχωρήσει σταδιακά τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ενώ μπορεί να εκδηλωθεί ελαφρά ευαισθησία στην περιοχή τις επόμενες ημέρες. Καθώς και κάποιες κατά τόπους πτυχώσεις που επίσης υποχωρούν σε λίγες μέρες.

Δεν υπάρχουν τομές στο δέρμα, ούτε και εξωτερικά ράμματα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει μετεγχειρητικός πόνος, παρά μόνο ελάχιστη αίσθηση τάσης από το σήκωμα του δέρματος του προσώπου. Ο/Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του/της άμεσα. Θα πρέπει, ωστόσο, να καταναλώνει μαλακές τροφές και να αποφεύγει πίεση και μαλάξεις στην περιοχή για μια εβδομάδα. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές αμέσως μετά τη θεραπεία και συνεχίζει να βελτιώνεται για τους επόμενους 3 μήνες. Το αποτέλεσμα διατηρείται για 12-18 μήνες περίπου.

Testimonials